Voedingssalon: een Healthy Zone voor een gezondere levensstijl

Voor de nieuwe lente-editie van het Voedingssalon voorzien de organisatoren van de beurs een speciale Healthy Zone. Op een oppervlakte van niet minder dan 600 m2 kunnen bezoekers er op zoek naar ideeën voor een gezonde voeding en een gezondere levensstijl. De Healthy Zone is volledig gewijd aan welzijn en gezondheid. Exposanten stellen er heel wat evenwichtige, natuurlijke en biologische alternatieven voor.

Show-cooking : live tips en tricks

Zie je liever woord bij daad? In het Cooking Theatre van de beurs geven verschillende bloggers – onder meer Laura van « Be Fit Be Awesome », Elsa van « Cook with Elsa » en Helen van « Helenkookt » kookdemonstraties, zodat bezoekers meer kunnen bijleren over de diversiteit die schuilt in thuis lekker en gezond eten.

Speciaal voor het Voedingssalon voorziet Groendekor een moestuin in Paleis 3 naast het Cooking Theater. De chefs zullen tijdens het koken gebruik maken van deze groenten en kruiden.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Ook beweging is belangrijk voor een gezondere levensstijl. Daarom zijn de bezoekers welkom op een gratis yoga initiatie georganiseerd door Sampoorna Yoga Studio uit Brussel. Wie het nog sportiever ziet, kan terecht bij Laura Van Den Broeck van « Be fit Be Awesome » voor spierverstevigende sessies.

Stress is een veelvoorkomend probleem in onze huidige maatschappij. Maar er zijn methodes beschikbaar om die tegen te gaan. Op het Voedingssalon kunnen bezoekers lichttherapie testen of methodes van Chinese origine ontdekken, zoals bijvoorbeeld QI GONG.

Wilt u de beurs bezoeken? Neem dan contact op met Marine Hiclet – mh@twocents.be

 

Praktische info

Data en openingsuren

Van zaterdag 30 maart tot zondag 7 april van 10u tot 18u.

De beurs is toegankelijk via:

  • Paleis 3 (aan de kant van het Atomium en de metro)
  • Paleis 4 (via parking C en Astridhal)
Over Voedingssalon
Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM-group, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in het organiseren van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van FISA om haar bezoekers beleving te brengen voor de vijf zintuigen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen Cocoon, het Voedingssalon, het Vakantiesalon en het networkingevenement Topontmoetingen. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen in totaal zo’n 2.700 exposanten en 700.000 bezoekers naar Brussels Expo.