Save The Date: Het Voedingssalon opent weldra zijn deuren. Ontdek een veelzijdig culinair aanbod afgestemd op de huidige trends!

Save The Date: Het Voedingssalon opent weldra zijn deuren. Ontdek een veelzijdig culinair aanbod afgestemd op de huidige trends!

Afspraak in de Paleis 7 en 11 van Brussels Expo, van 19 tot 27 oktober

Over enkele weken opent het Voedingssalon van Brussel zijn deuren voor een iconische oktobereditie. Dit jaar kunnen de bezoekers de gangen van deze grote markt verkennen op het ritme van la Dolce Vita. Tijdens deze editie wordt immers Italië in de kijker gezet.

Op het menu voor de bezoekers: 20 000 m² waar om en bij 200 exposanten hun restaurants, foodtrucks en lokale en bioproducten voorstellen en culinaire demonstraties geven. De organisatie voorziet ook talrijke activiteiten en animaties door ‘special food’ bloggers, en dit alles in een warme en gezellige sfeer. De bezoekers kunnen onder meer een bezoek brengen aan de Healthy Zone, de Fine Food Zone gewijd aan delicatessen of het cooking theatre waar verschillende chef-koks hun lekkerste recepten bereiden.

En voor de shoppingliefhebbers zijn er de ambachtelijke producenten in Paleis 7 en 11 die hun nieuwe producten voorstellen en voordelige koopjes aanbieden! Naast het foodgedeelte worden er ook meubels, kleding en uiteenlopende sportdemonstraties (yoga, Qigong, hiphop voor kinderen, enz.) aangeboden.

Speciale acties:

Kids Day – woensdag 23 oktober
Organisatie van workshops en activiteiten voor de kinderen: kookles, hiphop en yoga. De kinderen kunnen zich ook gratis laten schminken en deelnemen aan een grote schattenjacht. De prijs wordt aangeboden door de partner Macaron Rocher.

Halloween Day – zondag 27 oktober
Volwassen en kinderen die tijdens de Halloween Day verkleed naar het salon komen, krijgen een beloning van onze partners (Klik hier voor meer info) .

Praktische informatie 

Wanneer? Van 19 tot 27 oktober van 10u tot 18u

Waar? Brussels Expo: Belgiëplein 1 - 1020 Brussel             

Toegang mogelijk via:           

  • Paleis 7: ingang van parking C via Hall Astrid           
  • Paleis 11 (kant Atomium)

Tickets?

Caroline Mouzon Project Manager, Two cents

 

 

Over Voedingssalon
Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM-group, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in het organiseren van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van FISA om haar bezoekers beleving te brengen voor de vijf zintuigen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen Cocoon, het Voedingssalon, het Vakantiesalon en het networkingevenement Topontmoetingen. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen in totaal zo’n 2.700 exposanten en 700.000 bezoekers naar Brussels Expo.