Het Voedingssalon: een nieuwe lente-editie voor de hele familie

Het Voedingssalon: een nieuwe lente-editie voor de hele familie

De lente-editie van het Voedingssalon heeft afgelopen zaterdag voor het eerst haar deuren geopend. De hele familie kan er zich vermaken met talrijke activiteiten voor jong en oud.

Woensdagnamiddag 3 april kunnen de kleinste bezoekers meedoen aan een paaseierenzoektocht. Om deel te nemen, moeten ze een pad volgen langs de deelnemende exposanten. Van hen krijgen ze stempels, die ze daarna kunnen omruilen voor lekkere paaseitjes klaargemaakt op de beurs door Aspirant Baker. Woensdagnamiddag krijgen alle kinderen en maximum twee begeleidende volwassenen gratis toegang tot de beurs.

Nog op woensdagnamiddag en tijdens het laatste weekend kunnen kinderen de kans meedoen aan vele andere activiteiten die worden georganiseerd in de Kids Zone (schminken, volksspelen etc).

Voor deze nieuwe voorjaarseditie werkt het Voedingssalon samen met de Gezinsbond als partner. Dankzij deze samenwerking kunnen al hun leden profiteren van een gratis toegang tot de beurs.

Wilt u samen met uw kinderen deelnemen aan de paaseierenzoektocht? Neem dan contact op met Marine Hiclet via mh@twocents.be.

Praktische info

  1. Paaseierenzoektocht: woensdag 3 april van 14u tot 16u
  2. Kids Zone: aan de ingang van Paleis 3

Data en openingsuren

Van zaterdag 30 maart tot zondag 7 april van 10u tot 18u.

De beurs is toegankelijk via:

  • Paleis 3 (aan de kant van het Atomium en de metro)
  • Paleis 4 (via parking C en Astridhal)
Over Voedingssalon
Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM-group, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in het organiseren van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van FISA om haar bezoekers beleving te brengen voor de vijf zintuigen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen Cocoon, het Voedingssalon, het Vakantiesalon en het networkingevenement Topontmoetingen. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen in totaal zo’n 2.700 exposanten en 700.000 bezoekers naar Brussels Expo.